A kórházi dolgozók tisztelegnek az apa előtt aki szervei adományozásával 50 életet mentett meg

Az élet nem mindig azt hozza, amire számítunk és akár egy nap alatt teljesen felfordulhat az életünk. Június 19.-én egy család élete tragikus fordulatot vett, miközben 50 ember fantasztikus hírt kapott.

Június 19-én Cletus Schnieders meghalt. Az édesapa három gyermeket hagyott hátra. Mikor egyik nap egy étteremben vacsoráztak a férfi félrenyelt és megfulladt. Mire a felesége bement az étterembe már csak azt látta, hogy férje összeesik.

Azonnal hívta a mentőket és Cleutst bevitték a kórházba. Soha nem tért magához, előbb agyhalottnak nyilvánították majd néhány nap múlva a férfi elhunyt. A családot nagyon megrázta az eset.

Posted by Carrie Schnieders on Saturday, 30 June 2018

Cletus szervdonor volt és Carrie tiszteletben tartotta ezt. A férfi halála után 50 emberen tudott így segíteni és ezzel megváltoztatta az életüket. A Mercy West kórház munkatársai, ahol a férfit ápolták, egy meglepő ceremóniával tisztelegtek Cletus előtt.

Összesen 150 ember gyűlt össze a kórház folyosóján, barátok, kollégák, orvosok, családtagok, mindenki ott volt. A kórházi személyzet ezek után kezdte csak meg a szervek kivételét és szállítását.

It's called an Honor Walk. The breathtaking moment when friends, family, and hospital staff line the halls as a hero who…

Posted by LifeCenter Organ Donor Network on Monday, 23 July 2018

Carrie nagyon meglepődött és szóhoz sem jutott, mikor meglátta a folyosón összegyűlt embereket. Ezt mondta arról a napról:

“Életem egyik legnehezebb pillanata volt az, amikor végig kellett mennem azon a folyosón. Azóta is hívnak a barátaim és a családtagjaim hogy elmondják, milyen megtiszteltetés volt, hogy aznap ott lehettek velem. Nagyon meghatónak tartották az egész ceremóniát.”

 

Forrás

loading...

Mi a véleményed?